Sprekers moeten voorbereid zijn als ze een prijs winnen

Als sprekers plannen en oefenen we voor een breed scala aan spreekomstandigheden: teleurstellingen in de uitrusting, onruststokers, onverwachte gebeurtenissen, enzovoort. We zijn over het algemeen constant bezig om hoe groot Tony Robbins ook lijkt te worden. Niettemin, waar ik zie dat een steeds groter aantal sprekers bederven, is de enige plek waar het voor hen eenvoudig zou moeten zijn om te schitteren: subsidies tolereren.

Het idee achter onderscheidingen

Voordat we ingaan op hoe we een eer het beste kunnen erkennen, moeten we misschien eerst onderzoeken wat de speculatie achter het geven van een eer is. Subsidies worden in grote lijnen gegeven door een vereniging (denk aan een Academy Award, Tony Award, Nobelprijs voor de vrede, enzovoort) aan een persoon als erkenning van een prestatie of administratie aan de vereniging.

Dit betekent dat een hele groep individuen heeft geconcludeerd dat jij de beste persoon bent om deze eer te krijgen. Op het moment dat je de eer tolereert, moet je onthouden dat dit serieus is – er zijn veel individuen die je verslagen hebt om gekozen te worden als het individu om deze eer te krijgen.

Over het algemeen zie ik zeer regelmatig begunstigden van een beurs die proberen het evenement dat ze een eer krijgen, te gebruiken als een kans om te proberen entertainend te zijn of om de menigte te interesseren. Dit is vermoedelijk niet de perfecte gelegenheid om dit te doen. Behandel het verzamelen van de eer zoals het is: een grote eer. Dit houdt in dat uw woorden hoeveel op deze manier aan u moeten doorgeven.

Stap voor stap instructies om een ​​onderscheiding te accepteren

Het belangrijkste dat u moet onthouden wanneer u een eer tolereert, is dat u die inderdaad verdient. Je bent misschien niet geweldig, maar vanaf nu ben je de geschikte persoon om deze eer te krijgen. Dat houdt in dat wanneer u de eer tolereert, u moet proberen uzelf of uw prestaties niet tot het uiterste te betreuren. Dit beledigt de vereniging die je de eer geeft door te zeggen dat ze het misschien aan een onaanvaardbaar individu aanbieden!

Op het moment dat je zo groots verschijnt om een ​​eer te erkennen, moet je bereid zijn om dat te doen met klasse en stijl. Dit houdt in dat als je de vrijheid hebt om een ​​erkenningsdiscours te houden, je je moet realiseren wat je moet zeggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *